Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Sanitair & Hygiëne

Medicura levert een compleet assortiment aan hulpmiddelen om uw badkamer zo veilig mogelijk te maken. U kunt gebruik maken van allerlei hulpmiddelen, waardoor meer stabiliteit, rust en grip wordt gegeven. Daarnaast zijn er enkele hulpmiddelen om het u makkelijker te maken, zoals wassen zonder water of beschermingshoezen, zodat bepaalde lichaamsdelen droog blijven.
€ 149,95

Toiletstoel Design

In hoogte verstelbare toiletstoel met sterke armleuningen en waterafstotende coating.

Meer informatie
Bad hulpmiddelen 9 producten

Bad hulpmiddelen

Veilig en comfortabel een bad nemen met handige sanitaire hulpmiddelen waaronder een badplank, badkussen, badmat of badbeugel.

Bekijk producten
Douche hulpmiddelen 30 producten

Douche hulpmiddelen

Maak uw douche zo veilig mogelijk met douchekruk, douchezitting of douchemat voor meer stabiliteit, rust en grip.

Bekijk producten
Hygiëne producten 18 producten

Hygiëne producten

Handige hulpmiddelen voor optimale hygiëne, zoals stoelbeschermers, wegwerphandschoenen en washandjes.

Bekijk producten
Sanitaire hulpmiddelen 9 producten

Sanitaire hulpmiddelen

Praktische sanitaire hulpmiddelen zoals gipshoezen in verschillende uitvoeringen, badspons en haarwasbak.

Bekijk producten
Toilet hulpmiddelen 28 producten

Toilet hulpmiddelen

Breed assortiment aan toilet hulpmiddelen voor een veiliger en comfortabeler toiletgebruik.

Bekijk producten
Wandbeugels 16 producten

Wandbeugels

Groot aanbod wandbeugels in diverse uitvoeringen, materialen en maten. Voor iedere ruimte een geschikte wandbeugel.

Bekijk producten
XL producten producten

XL producten

Mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met een hoger lichaamsgewicht. Onder andere XL rollator, XL krukken en XL looprek.

Bekijk producten

Er zijn allerlei producten die net een stukje meer veiligheid en comfort bieden in de badkamer.
Zo zijn er diverse douchestoelen om te zitten bij de  wastafel of in de douche. Er zijn douchestoelen verkrijgbaar in diverse modellen: douchestoelen met wielen, opvouwbare douchestoel en douchestoel met opklapbare armleggers. Mocht u niet voldoende ruimte voor een douchestoel in de badkamer hebben, dan is een douchekruk een goed alternatief. Deze lichtgewicht douchekrukken zijn van aluminium en in hoogte verstelbaar. Mocht u over een bad beschikken dan is een badbeugel of badplank een uitkomst. Met een badbeugel heeft u houvast bij in- en uitstappen van het bad. Met een badplank heeft u een zitting in bad. De badplanken zijn in breedte verstelbaar zodat het geschikt is voor ieder bad.

Een toiletverhoger is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben om te gaan zitten en op te staan van een toilet. De toiletverhogers zijn eenvoudig vast te zetten met klemmen. Toiletverhogers zijn verkrijgbaar in diverse modellen en hoogtes. De hoogte is afhankelijk van de lengte van de persoon en de hoogte van de toilet.  Een toiletstoel is een speciale stoel met een toiletzitting en een opvangbak onder de zitting. De toiletstoel kan bijvoorbeeld op de bovenverdieping neergezet worden zodat u er ’s nachts gebruik van kan maken. Andere sanitaire hulpmiddelen die de toiletgang vergemakkelijk zijn urinalen, toiletbeugels, urinaalhouder, toiletsteun opvouwbaar en ondersteek.

Een wandbeugel geeft ondersteuning bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld bij het in en uit de douche stappen. Of bijvoorbeeld bij het opstaan van de toilet. Wandbeugels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Kiest u voor een kunststof of roestvrij stalen wandbeugel, een wandbeugel zonder boren of een wandbeugel dat gemonteerd moet worden, een rechte of gehoekte uitvoering?

In de categorie sanitair & hygiëne zijn de volgende productgroepen te vinden: douche, toilet, sanitaire hulpmiddelen, hygiëne producten en wandbeugels.