Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Borstkolven

De beste voeding voor uw baby is borstvoeding. Wanneer de moeder niet in de buurt van het kindje kan zijn, is een borstkolf een mooie uitkomst. Zo blijft de borstvoeding op gang en krijgt het kindje precies de voedingsstoffen die hij/zij nodig heeft. De borstkolven van Medela zijn van hoge kwaliteit. Zowel de hand- als elektrische borstkolven bootsen het 2-fasen zuigritme van een baby na. Tevens kolft u met de Medela borstkolven meer melk af in minder tijd.

Borstkolf Medela Harmony Pump & Feed

Werelds kleinste handborstkolf van Medela die het zuigritme van uw baby imiteert. Unieke borstkolf dankzij het 2-Phase Expression ...

€ 39,00 Meer informatie

Borstkolf Swing Flex

Medela Swing Flex is een lichte, enkelzijdige borstkolf.

€ 149,00 Meer informatie

Borstkolf Swing Maxi Flex

Medela Swing Flex is een lichte, dubbelzijdige borstkolf.

€ 219,00 Meer informatie

Dubbele PersonalFit afkolfset tbv Medela Symphony borstkolf

De PersonalFit PLUS dubbele afkolfset is een persoonlijke afkolfset speciaal ontwikkeld voor de Medela Symphony borstkolf (deze is te huur ...

€ 37,95 Meer informatie

Oplaadbare Accu t.b.v. Freestyle Borstkolf

Deze oplaadbare accu is geschikt voor de Medela borstkolf Freestyle.

€ 90,00 Meer informatie
1 2

Borstkolven voor dagelijks gebruik

Ben u op zoek naar een borstkolf voor dagelijks gebruik? De Freestyle borstkolf van Medela is dan zeer geschikt. Behalve dat deze is erg licht en klein is, kan deze beide borsten tegelijk kolven. Zo word niet alleen tijd bespaard, ook word de melkproductie optimaal gehouden of zelfs vergroot, en bevat de melk meer voedingsstoffen. De Freestyle borstkolf van Medela word geleverd met o.a. een draagtas, maar ook een koeltas welke voorzien is van 4 bewaarflesjes.

Borstkolven voor incidenteel gebruik

Voor moeders die maximaal 9 keer per week een borstkolf gebruiken is de borstkolf Swing van Medela een goede oplossing. De kolf Swing is een enkelzijdige, elektrische borstkolf. De borstkolf Swing Maxi heeft dezelfde specificaties, echter is die geschikt voor dubbelzijdig kolven. Incidenteel kolven vraagt niet perse om een elektrische kolf. De borstkolf Harmony is een kolf met handbediening en zelfs deze kolf werkt met de 2-fasentechnologie.

Borstkolf huren?

Wist u dat borstkolven van Medela ook te huur bij Medicura zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie.