Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Ouder & kind

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven. U wil graag voorbereid zijn op de bevalling en u wilt het beste voor uw kindje. Medicura biedt een ruim assortiment producten voor moeder en kind voor de beste borstvoeding- en kraamhulp producten.
€ 2,99

Abena Shampoo Cap - badmuts

De Abena Shampoo Cap is een wegwerp badmuts, die van de binnenzijde is geimpregneerd met speciale haarlotion. De lotion reinigt en verzorgt ...

Meer informatie
Borstkolven 9 producten

Borstkolven

Professionele en thuisgebruik borstkolven van Medela voor de beste borstvoeding. Diverse modellen borstkolven verkrijgbaar.

Bekijk producten
Borstvoeding 9 producten

Borstvoeding

Ruim aanbod borstvoeding artikelen van Medela voor de beste borstvoeding voor moeder en kind.

Bekijk producten
Flessen & spenen 10 producten

Flessen & spenen

Flessen en spenen van Medela zijn ideaal voor het opvangen, bewaren, vervoeren, invriezen en voeden van melk.

Bekijk producten
Hygiëne producten 2 producten

Hygiëne producten

Hygiëne producten

Bekijk producten
Kraam hulpmiddelen producten

Kraam hulpmiddelen

Bekijk ons aanbod kraam hulpmiddelen voor een aangename kraamtijd voor u en uw kind. Momenteel geen producten beschikbaar.

Bekijk producten
Plaswekkers 3 producten

Plaswekkers

Een plaswekker is een eenvoudig hulpmiddel bij het oplossen van plasproblemen.

Bekijk producten
Veiligheid 1 product

Veiligheid

Ruim aanbod hulpmiddelen voor optimale veiligheid voor u en uw kind, waaronder babyfoon, buikband en stabilisatiekussen.

Bekijk producten
Zwangerschapskleding producten

Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding en zwangerschapsondergoed in diverse maten.

Bekijk producten

Medicura biedt een ruim assortiment aan Medela producten. Medela is een wereldwijde leverancier gespecialiseerd in borstvoedingsproducten.  Het zijn borstvoedingsproducten van de hoogste kwaliteit, zowel voor ziekenhuizen als voor thuisgebruik. U heeft de keuze uit een hand- of een elektrische borstkolf van Medela. Een elektrische borstkolf van Medela is geschikt voor intensiever gebruik dan een handkolf. Mocht u kiezen voor een elektrische borstkolf dan heeft u de keuze tussen een enkele en dubbele elektrische borstkolf. Enkele Medela borstkolf modellen zijn:  Harmony  2-Fase handkolf, Swing 2-Fase elektrische borstkolf, Swing maxi 2-Fase elektrische borstkolf en Freestyle elektrische borstkolf. De Freestyle is de kleinste dubbele elektrische borstkolf ter wereld!

Naast borstkolven biedt Medicura ook moedermelkflesjes, moedermelk bewaarzakjes en spenen aan. Met de QuickClean magnetronzakken kunnen spenen, fopspenen, melkflesjes, borstschilden en kolfslangen snel en veilig gereinigd en gedesinfecteerd worden.

Een Formfix kussen Xl wordt aangeraden bij een zwangerschap. Een Formfix kussen XL is een comfortabel hoefijzervormig relaxkussen dat zich geheel aanpast aan de contouren van het lichaam. Voor dit Formfix kussen XL zijn hoezen in verschillende kleuren beschikbaar. Met een stabilisatiekussen houdt u uw baby op een comfortabele manier in een lichte zijligging. De baby kan afwisselend op de linker- en rechterzij gelegd worden zonder op de buik of rug te rollen.

Kortom, Medicura heeft een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor ouder en kind. In deze categorie zijn de volgende productgroepen te vinden: kraam hulpmiddelen, borstkolven, borstvoeding, flessen & spenen, veiligheid en plaswekkers.