Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Scootmobielen

Een scootmobiel is een driewiel, vierwiel of vijfwiel scooter met een elektrische aandrijving, die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die minder mobiel zijn. Tegenwoordig is de scootmobiel ook een geliefd vervoermiddel bij mensen die comfortabel willen reizen. In ons assortiment kunt u niet alleen opvouwbare scootmobielen voor korte afstanden vinden, maar ook grotere scootmobielen voor de lange afstanden. De opvouwbare scootmobiel is makkelijk in gebruik, waardoor deze makkelijk te vervoeren is met de auto. De snelheden van de scootmobielen variëren van 6 km/h tot 18 km/h en de afstand die een scootmobiel kan overbruggen kan wel 45km zijn. Daarnaast zijn er enkele accessoires voor een scootmobiel te verkrijgen, zoals scootmobiel tassen, regencape, voetenzak of stokhouder. Scootmobielen vindt u bij Medicura in diverse modellen en kleuren.

Scootmobiel Carpo 2 Special Edition

De scootmobiel Carpo 2 Special Edition biedt een combinatie van optimaal rijcomfort en wendbaarheid. De maximale snelheid is 15 km per ...

€ 3.395,00 Meer informatie

Scootmobiel Carpo 4

De Carpo is zeer wendbaar, ook in kleinere ruimtes. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor ...

€ 3.495,00 Meer informatie

Scootmobiel Ceres 4 Deluxe

De comfortabele en elegante scootmobiel Ceres 4 heeft een vernieuwde, gestroomlijnde stuurkolom en een deltastuur voor optimaal rijcomfort. ...

€ 2.495,00 Meer informatie

Scootmobiel Ceres 4 Special Edition

De Ceres verenigt design en kwaliteit. De scootmobiel heeft vernieuwde LED verlichting en een sportieve veiligheidsbumper.

€ 2.795,00 Meer informatie

Scootmobiel Colibri 3

De Colibri kan gemakkelijk, zonder gereedschap, uit elkaar worden gehaald en past in iedere kofferbak. De scootmobiel is uitzonderlijk ...

€ 1.095,00 Meer informatie
1 2

Scootmobielen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ze verschillen bijvoorbeeld in snelheid, actieradius, draaicirkel, rijcomfort en tenslotte zijn er nog opvouwbare scootmobielen. Om u verder te helpen met uw keuze hebben wij hieronder extra informatie omtrent scootmobielen die wij aanbieden.
 

  • Niet opvouwbare scootmobiel

In deze categorie bieden wij verschillende scootmobielen aan, namelijk de Strider scootmobiel en de Carpo 2 sport. De Strider scootmobiel is in twee varianten te verkrijgen, namelijk de Strider 4 en de Strider 5. De scootmobiel Strider 4 is de sportieve versie en is uitermate geschikt voor de lange ritten. Door de onafhankelijke wielophanging ligt de scootmobiel als een blok op de weg, waardoor u met een veilig gevoel de weg op kan. Deze versie is niet opvouwbaar, maar heeft wel verstelbare arm en rugleuningen. De scootmobiel Strider 5 is de luxe versie en is net zoals de Strider 4 niet opvouwbaar. De maximale snelheid van deze scootmobiel is 15 km/h en kan circa 40km overbruggen. De scootmobiel Carpo 2 sport is net zoals de Strider STD4D een sportief model. Verder heeft deze een maximale snelheid van 18km/h en kan ongeveer 45km rijden.
 

  • Opvouwbare scootmobiel

De opvouwbare scootmobielen die wij aanbieden zijn de Travel & Me, de Venus 4 Light Sport en de Zoom Mini. Het voordeel van deze opvouwbare scootmobielen is dat deze makkelijk mee te nemen zijn in de auto. Hierdoor zijn ze ideaal voor uitstapjes. De Venus 4 Light Sport is net iets groter en stabieler dan de andere opvouwbare scootmobielen. Echter is deze scootmobiel alsnog eenvoudig op te vouwen en past die vrijwel in elke auto.
 

  • Driewielige scootmobiel

De driewielige scootmobiel in ons assortiment is de Zoom 3. De scootmobiel Zoom 3 is zoals de naam al zegt voorzien van drie wielen. Het voordeel van een driewielige scootmobiel ten opzichte van een vierwielige is dat de draaicirkel kleiner is. Hierdoor kunt u makkelijker manoeuvreren in de kleine ruimtes. Een ander voordeel is dat er voldoende beenruimte is voor mensen met lange benen. Een nadeel ten opzichte van de vierwielige scootmobiel is dat  deze minder stabiel is.