Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Scootmobiel accessoires

Wilt u uw scootmobiel compleet maken dan heeft u de keuze uit diverse scootmobiel accessoires. Deze accessoires veraangenamen uw reis bij de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Accessoires waaraan gedacht kan worden zijn scootmobiel tassen, regencapes, voetenzak en stokhouders.

Scootmobieltas Scoox 2 klein

In de Scoox scootmobieltas kunt u uw spullen goed uit het zicht bewaren. Ze zijn gelijk goed beschermd tegen zon en regen. De tas is van ...

€ 36,50 Meer informatie

Splash Poncho met mouwen ongevoerd

Droog onderweg met de Splash Poncho met mouwen

€ 62,95 Meer informatie

Tyreprotector scootmobiel Flesje 150 ml

Anti-lek vloeistof voor gebruik bij banden van scootmobielen. Met deze anti-lek vloeistof wordt de kans op lekrijden geminimaliseerd. Het ...

€ 14,95 Meer informatie
1 2

Wilt u extra opbergruimte voor uw boodschappen dan zijn onze scootmobiel tassen een oplossing voor u. Wij bieden grote en kleine scootmobiel tassen aan, waarmee u uw spullen goed uit het zicht kan bewaren. Ook zijn deze goed beschermd tegen zon en regen, waardoor u deze te allen tijde kan gebruiken.

Maakt u ook gebruik van een wandelstok of krukken dan is de stokhouder een handig hulpmiddel. Deze past vrijwel op elke scootmobiel en hierdoor kunt u uw wandelstok makkelijk meenemen.

Voorkom lekke banden met typrotector. Typrotector is een anti-lek vloeistof dat de kans op lekke banden verkleint. Deze anti-lek vloeistof is mogelijk bij de meeste vierwiel scootmobielen.