Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Rollators

Een rollator is een loophulpmiddel voor ouderen of voor mensen met een lichamelijke beperking. De rollator biedt steun en stabiliteit bij het staan en lopen. Met een rollator kunt u veilig en zelfstandig op pad. Kenmerken van een rollator zijn vier (soms drie) wielen, twee handgrepen met remmen en een zitting. Op de zitting kunt u onderweg even uitrusten met de rollator in de parkeerstand. Een rollator is voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Daarnaast zijn er allerlei accessoires voor een rollator verkrijgbaar zoals een mandje, tasje, stokhouder, rugsteun en dienblad. Deze accessoires maken de rollator uniek. Medicura heeft een breed assortiment rollators. U heeft de keuze tussen binnen- en buitenshuis rollators, opvouwbare rollators, lichtgewicht rollators, driewiel rollators en nog veel meer.

Gogo VI Deluxe rollator

Gogo VI Deluxe rollator Stabiele en veilige rollator met een inklapsysteem.

€ 189,00 Meer informatie

Rehasense Athlon Carbon rollator

Deze handige opklapbare lichtgewicht rollator kan binnens- en buitenshuis worden gebruikt.

€ 499,00 Meer informatie

Rollator GoGo III

Comfortabele, inklapbare rollator voorzien van zitje, inklapbeveiliging en anatomische handgrepen. Inclusief mandje, dienblad en ...

€ 79,95 Meer informatie

Rollator GoGo Light

Lichtgewicht rollator Gogo Light, een vergelijkbaar model als de rollator Dolfijn. Voorzien van een demonteerbare rugleuning en mandje. De ...

€ 139,00 Meer informatie

Rollator INDOOR

De Rollator INDOOR is een stijlvolle, moderne rollator. De rollator heeft wendbare wielen.

€ 169,00 Meer informatie
1 2 3 4 5

Medicura heeft een breed assortiment rollators. Om u te helpen met het maken van een geschikte keuze hebben wij onderstaand een greep uit ons assortiment opgesomd.

Topro rollators voor de beste kwaliteit

Topro rollators zijn een van de beste lichtgewicht rollators. Dit is ook gebleken tijdens een rollatortest door het programma Kassa. De rollator Topro Troja heeft de test glanzend doorstaan en scoorde uitstekend op essentiële elementen zoals steun en stabiliteit bij het lopen. De Topro rollators zijn zeer gebruiksvriendelijk en is ontwikkeld met een hoge focus op veiligheid, comfort en flexibiliteit. Medicura Zorgwinkel biedt in het assortiment de Topro Troja 2G en Topro Olympos aan. De Topro Troja 2G en Topro Olympos zijn opvouwbaar, lichtgewicht en beschikken over ergonomische handvatten welke de mogelijkheid bieden de rollator op verschillende manieren vast te houden.

Het grote verschil tussen een Topro Troja 2G en Topro Olympos rollator is dat de Topro Olympos rollator speciaal ontwikkeld is voor gebruik buitenshuis. De grote voorwielen en de soft banden van de Topro Olympos zorgen voor loopgemak over oneffenheden in de weg. De Topro Olympos rollator heeft een breder frame met als voordeel een brede zitting, groot mandje en meer loopruimte. Met een Topro Troja 2G rollator en Topro Olympos rollator bent u verzekerd van een kwalitatieve rollator!

Driewiel rollators

Kenmerken van een driewiel rollator zijn de drie wielen in plaats van vier wielen. Vanwege de vorm zijn de driewiel rollators zeer wendbaar. De driewiel rollator is lichter van gewicht dan een standaard rollator, waardoor het makkelijk mee te nemen is tijdens een uitje.

Stijlvolle Gemino rollators

Gemino rollators zijn een echte blikvanger door het opvallende design. De moderne vormgeving straalt kwaliteit en klasse uit. Er zijn verschillende Gemino rollators: Gemino 20, Gemino 30 en Gemino 60. Het verschil tussen deze rollators heeft vooral te maken met het design en functies. De rollators zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies uw favoriete kleur en maak uw Gemino rollator compleet met een van de vele accessoires. Een praktische stokhouder, dienblad of rollatormand? Al deze Gemino rollator accessoires zijn verkrijgbaar bij Medicura Zorgwinkel.

Standaard rollators

Wilt u graag tegen een voordelige prijs een rollator kopen? Dan zijn de standaard rollators een goed alternatief. Deze inklapbare rollators zijn voorzien van een standaard design. U heeft bij ons de keuze tussen een Gogo III rollator en Gogo Light rollator. Beide standaard rollators zijn voorzien van een stevige mand aan de voorzijde. Het verschil tussen deze rollators is dat de Gogo Light een lichtgewicht rollator is.