Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Looprekken

Een looprek is een rekje dat veel steun en stabiliteit biedt bij het staan en lopen. Looprekken zijn een uitkomst voor mensen die snel vermoeid zijn of verzwakte spieren hebben in de benen. Een looprek wordt in de meeste gevallen binnenshuis gebruikt, maar het is ook ideaal voor kleine stukjes buitenshuis. Mocht u een loophulp nodig hebben voor langere stukken buiten te lopen, dan adviseren wij een rollator.

Looprek Walk On inklapbaar Large

Lichtgewicht aluminium looprek voorzien van anti-slip handvatten. Het looprek Walk On is met een druk-knop makkelijk inklapbaar. Handvatten ...

€ 84,95 Meer informatie

Looprek met wielen inklapbaar Walk on Large

Lichtgewicht aluminium looprek met wielen. Voorzien van anti-slip handvatten. Het looprek met wielen is met een druk-knop makkelijk ...

€ 112,95 Meer informatie

Looprek opvouwbaar

Looprek opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 78 tot 90 cm. Aluminium looprek. Maximaal gebruikersgewicht 125 kg.

€ 54,95 Meer informatie

Looprekken zijn handige mobiliteitshulpmiddelen bij het lopen. Looprekken bieden steun en stabiliteit. Door de aluminium buizen zijn de looprekken stevig. Voor veiligheid en demping zitten aan de onderzijde van de poten antislip doppen. De handvatten van de looprekken zijn voorzien van zwarte foam handgrepen of van voorgevormde plastic handgrepen. De handgrepen zijn op hoogte instelbaar. De juiste hoogte van uw looprek kunt u bepalen door uw armen langs uw lichaam te leggen en de handgrepen ter hoogte van uw polsen in te stellen. Medicura Zorgwinkel heeft een breed aanbod looprekken. Onderstaand een kleine greep uit ons aanbod.

Vaste en opvouwbare looprekken


Naast vaste looprekken zijn er ook opvouwbare looprekken verkrijgbaar. Het voordeel van een opvouwbaar looprek is dat het makkelijk mee te nemen is in de auto of trein. Het opvouwbare looprek is inklapbaar zodat het eenvoudig en compact opgeborgen kan worden in huis.

Standaard en lichtgewicht looprekken


Een lichtgewicht looprek is ten opzicht van een standaard looprek lichter van gewicht. Het voordeel van een lichtgewicht looprek is dat deze makkelijk mee te nemen zijn.

Looprek met wieltjes


Een looprek met wieltjes heeft het voordeel dat het looprek makkelijk te verplaatsen is. Een looprek met wielen is vooral geschikt voor personen met minder kracht in de handen en armen.