Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Sta-op stoelen

Lukt het u niet meer om zelfstandig op te staan uit uw stoel? Dan kan een sta op stoel, ook wel relaxfauteuil of relaxstoel genoemd, een handig hulpmiddel zijn. De sta op stoel zorgt ervoor dat u eenvoudiger uit een stoel kunt opstaan. De sta op stoel komt automatisch omhoog en kantelt u voorover, zodat u kunt opstaan uit de stoel. Als u weer wil gaan zitten kunt u dus ook weer gemakkelijk tegen de sta op stoel aan gaan staan zodat de stoel u weer naar een zitpositie brengt. Hierdoor voorkomt u dat u in uw stoel ‘ploft’. Naast deze handige elektrische sta-op functie zit de stoel ook comfortabel. Tevens zijn er stoelleestafeltjes die over de sta op stoel of naast de stoel geplaatst kunnen worden waar eten, drinken of andere dingen op gezet kunnen worden. Hierdoor is alles binnen handbereik. Onder de stoelleestafeltjes zitten wieltjes, waardoor deze eenvoudig verplaatst kunnen worden.

Sta-op-stoel Faro Stofgroep 3

De Faro is uitgevoerd met drie motoren waarbij diverse standen onafhankelijk kunnen worden bediend.

€ 2.349,00 Meer informatie

Sta-op-stoel Hera Stofgroep 2

Bij deze sta op stoel is de ideale zit-relaxhouding moeiteloos in te stellen met de handbediening.

€ 1.850,00 Meer informatie

Sta-op-stoel Picasso Stofgroep 5

De Picasso sta op relaxfauteuil heeft een zeer hoogwaardig zitcomfort.

€ 2.250,00 Meer informatie

Stoelleestafel James

Een in hoogte verstelbare stoelleestafel van hoge kwaliteit. De stoelleestafel is voorzien van een kantelbaar en vast tafelblad met een ...

€ 299,95 Meer informatie

Stoelleestafel verrijdbaar met kantelbaar blad

Stoelleestafel met in hoogte verstelbaar en kantelbaar tafelblad. Ideaal bij sta op stoelen.

€ 131,95 Meer informatie
1 2

U heeft de keuze uit een groot aanbod elektrische sta op stoelen. Sta op stoelen zijn er in diverse modellen, materialen en kleuren. Sta op stoelen zijn er met een stoffen, leren of imitatieleren bekleding. De meeste sta op stoelen hebben 2 motoren dat ervoor zorgen dat het beengedeelte en het ruggedeelte onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. U heeft eindeloos de keuze uit diverse kleuren. U vindt een sta op stoel dat past bij het interieur van uw woonkamer.

Op onze website vindt u een beperkt assortiment sta op stoelen. Wij adviseren u om een Medicura Zorgwinkel te bezoeken voor de vele mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar!