Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Hoofdkussens

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Het liggen op een goed hoofdkussen is daarom erg belangrijk. Een goed hoofdkussen draagt namelijk bij aan een gezonde nachtrust. Meestal wordt er veel aandacht besteed aan het uitkiezen van een goed matras. Maar een hoofdkussen is minstens zo belangrijk. Een hoofdkussen geeft ondersteuning aan uw schouders, nek en hoofd. Dit zorgt er tevens voor dat u goed slaapt. Er zijn verschillende hoofdkussens te krijgen, zoals nekkussens en vlokkenkussens. Ook bij het slapen onderweg kunnen kussens ondersteunend zijn. Hiervoor zijn er speciale nekkussens. Een comfortabele reisgenoot!

Elsa nekkussen standaard

Anatomisch gevormd nekkussen van Elsa mineraalschuim. Het Elsa nekkussen zorgt voor correcte en comfortabele steun van schouders, nek en ...

€ 105,25 Meer informatie

Elsa vlokkenkussen

Elsa Vlokkenkussen is een traditioneel gevormd hoofdkussen gevuld met Elsa mineraalschuim vlokken. Ideaal voor mensen die geen nekrol ...

€ 114,50 Meer informatie

Hoofdkussen SanaPur Original Med

Het hoofdkussen SanaPur Originial Med zorgt voor optimale steun en een hoog ligcomfort.

€ 159,00 Meer informatie

Hoofdkussen SanaPur Universal Med

Ervaar een hoog ligcomfort met hoofdkussen Sanapur Universal Med en voorkom lichamelijke klachten.

€ 139,00 Meer informatie

Hoofdsteunkussen auto Defa grijs

Hoofdsteunkussen te gebruiken in de auto. Vult de ruimte tussen achterhoofd en hoofdsteun.

€ 39,95 Meer informatie
1 2

Hoofdkussen

Er zijn twee soorten hoofdkussens voor op te slapen. Een hoofdkussen  anatomisch gevormd en gemaakt van mineraalschuim. Het andere hoofdkussen heeft een nekrol en is gemaakt van traagschuim. Beide hoofdkussens zorgen ervoor dat u een correcte en comfortabele steun heeft aan schouders, hoofd en nek. Als u op een zij of op de rug slaapt zijn deze kussens zeer geschikt.

Tevens zijn er speciale nekkussens voor tijdens het reizen. Deze nekkussens bieden comfort tijdens het zitten of liggen in de auto, vliegtuig of gewoon thuis op de bank. Voor in de auto is er ook een speciaal hoofdsteunkussen dat de ruimte tussen uw hoofd en de hoofdsteun van de auto opvult.

Vlokkenkussen

Kunt u geen traagschuimkussen verdragen? Dan is het fijn om een vlokkenkussen te gebruiken. Deze is gevuld met vlokken van traagschuim. Hierdoor ervaart u ook optimale ondersteuning en comfort.

Kussen 2 in 1

Wilt u een nekkussen en een hoofdkussen in 1? Dat kan! Het 2-in-1 kussen dat erg handig is voor op reis, maar ook gewoon voor in huis. Het kussen is gevuld met bolletjes die zorgen voor een optimale drukverdeling en ze passen zich naar het lichaam aan.