Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Bedden

Ligt u veel in bed dan is het natuurlijk belangrijk dat u een comfortabel bed heeft met veel mogelijkheden. Hoog laag bedden, oftewel ziekenhuisbedden zijn dan een uitkomst. Bij ons kunt u hoog laag bedden lenen als u hiervoor in aanmerking komt en anders heeft u de mogelijkheid om deze ziekenhuisbedden te huren of te kopen. Heeft u een hoog laag bed voor langere tijd nodig dan is het misschien verstandig om deze te kopen, maar gaat het om tijdelijke verzorging dan is huren een goede optie. Het hoog laag bed is volledig elektrisch verstelbaar naar eigen wens. De hoog-laag functie is ideaal voor mensen die hulp nodig hebben bij het in- en uitstappen. Op onze website vindt u een beperkt aanbod hoog laag bedden. Naast dit aanbod bieden wij nog meerdere hoog laag bedden aan in verschillende modellen, materialen en kleuren. Bezoek gerust eens onze Medicura Zorgwinkel. Deskundige medewerkers staan voor u klaar! Of neem telefonisch contact op met Medicura.

Hoog/Laagbed Ecofit S 90x200

Het Ecofit bed is eenvoudig en snel te monteren. Het bed is geschikt voor matrassen tot een dikte van 20 cm.

€ 995,00 Meer informatie

Hoog/Laagbed Ecofit S Plus 90x200

Het Ecofit Hoog/Laag bed is eenvoudig en snel te monteren en is geschikt voor matrassen tot een dikte van 20 cm.

€ 1.195,00 Meer informatie

Hoog/laagbed Elbacare 90x200 (200 kg)

Het Elbacare bed combineert alle eisen voor comfort en ergonomie van een modern thuiszorgbed.

€ 2.995,00 Meer informatie

Medicura hoog-laag bed beuken

De fraaie houtafwerking geeft dit elektrisch hoog-laag bed een klassieke, huiselijke uitstraling. Een compleet en veilig bed voor wie thuis ...

€ 1.475,00 Meer informatie

Komt u niet in aanmerking voor het lenen van een hoog laag bed dan heeft u nog de mogelijkheid om een hoog laag bed te huren of te kopen. Neem gerust contact op met Medicura voor deskundig en persoonlijk advies. Onze medewerkers geven u graag advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen: lenen, huren of kopen.