Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Verbandschoenen

Verbandschoenen kunnen worden gebruikt als u huidulcera, huiddefecten, sensibiliteits- en circulatiestoornissen, gedeeltelijke amputaties, traumatische beschadigingen heeft of een operaties aan uw voet hebt gehad. Ook zijn verbandschoenen geschikt voor brede voeten. De verbandschoenen zijn dus een geschikt hulpmiddel tijdens een herstelperiode. Door het gebruik van verbandschoenen kunt u blijven bewegen. Uw voet krijgt de kans om te genezen door het ventilerende materiaal dat in de schoen zit. Tevens geeft de schoen de nodige bescherming aan uw voet.

Verbandschoen New City

Laag model verbandschoen met rits aan de achterkant. Het ventilerende materiaal bevordt het genezingsproces. Wasbaar.

€ 99,95 Meer informatie

Verbandschoen New Comfort

Verbandschoenen New Comfort hebben een ruime opening, klittenband sluiting en de breedte is verstelbaar. Geven maximale ondersteuning aan ...

€ 109,95 Meer informatie

Kenmerken aan verbandschoenen is de maximale steun, ruime opening en ventilerend materiaal. Verbandschoenen hebben een klittenbandsluiting. Het voordeel van een schoen met klittenbandsluiting is dat de breedte van de schoen verstelbaar is. Hierdoor is de schoen geschikt in tijdens het gehele genezingsproces. 

Ons assortiment bevat drie verschillende verbandschoenen: