Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Bloeddrukmeters

Heeft u een hoog risico op hart- of vaatziekte? Dan is het zinvol om regelmatig uw bloeddruk te meten. Ook als u te zwaar bent, veel stress hebt, rookt of een hoog cholesterolgehalte hebt, is het regelmatig meten van de bloeddruk aan te raden. Dat kan met een bloeddrukmeter. Het kiezen van een bloeddrukmeter is niet altijd gemakkelijk. Kiest u voor een bovenarmbloeddrukmeter of een polsbloeddrukmeter? Dat is voor iedereen anders. Uit onderzoek blijkt dat een bovenarmbloeddrukmeter stabieler en beter te bedienen is. Tevens is deze eenvoudig af te lezen. Een polsbloeddrukmeter is volgens hetzelfde onderzoek gebruiksvriendelijker, maar echter wel gevoeliger voor bewegingen tijdens de meting. Ook is het erg belangrijk om te kijken naar de manchet. Hoe beter deze past, hoe nauwkeuriger de bloeddrukmeter is. Ons assortiment biedt u verschillende bloeddrukmeters van Omron en Medisana. Een aantal bovenarmbloeddrukmeters en een polsbloeddrukmeter.

Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort

Zeer nauwkeurige bovenarm bloeddrukmeter Omron M6 Comfort. Inclusief voorgevormd verstelbaar manchet

€ 94,95 Meer informatie

Omron Bloeddrukmeter M3 Comfort

De Omron bloeddrukmeter M3 comfort is een compacte en praktische bloeddrukmeter

€ 69,95 Meer informatie

Visomat Comfort Form bloeddrukmeter

Een klinisch gevalideerde, draadloze en volautomatische bovenarmbloeddrukmeter.

€ 79,95 Meer informatie

Polsbloeddrukmeters

Bij een polsbloeddrukmeter van Omron wordt de manchet geplaatst om uw pols. Iemand houdt uw arm ter hoogte van het hart vast. Doordat u uw arm niet helemaal stil kunt houden, meet de polsbloeddrukmeter meer bewegingen. Een polsbloeddrukmeter reageert heftiger op deze bewegingen. Daardoor is deze bloeddrukmeter gevoeliger voor fouten. Wel is een polsbloeddrukmeter geschikt als u overgewicht of een brede bovenarm heeft. Heeft u een zwak signaal rond de pols? Dan is een polsbloeddrukmeter minder geschikt.

Bovenarmbloeddrukmeters

Wij bieden een breed assortiment bovenarmbloeddrukmeters aan van de merken Omron en Medisana. Als u een zwakker signaal bij de pols heeft is een bovenarmbloeddrukmeter geschikter voor u. De manchet van een bovenarmbloeddrukmeters plaatst u makkelijker op de juiste wijze op de juiste plaats. Bij veel bovenarmbloeddrukmeters is de manchet ruim verstelbaar. Bij een meting met een bovenarmbloeddrukmeter is beweging minder van invloed. Er zijn bovenarmbloeddrukmeters die alle metingen opslaan en het gemiddelde van de metingen berekenen.  Of u voor de  bloeddrukmeters van Omron of bloedrukmeters van Medisana kiest ligt aan persoonlijke factoren. U kunt geen foute keuze maken, want beide merken zijn betrouwbaar.

Een greep uit ons assortiment bovenarmbloeddrukmeters: