Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Wekkers

Voor slechthorenden, doven of slechtzienden is een wekker niet altijd even effectief. De wekker gaat niet hard genoeg af of de tijd is niet goed zichtbaar. Wekkers met een extra lichtsignaal of felle kleuren zijn beter zichtbaar voor slechtzienden. Wekkers met een trilfunctie voor onder het kussen kunnen effectief zijn voor slechthorenden. En wat denkt u van een sprekende wekker?

Nederlands sprekende wekker Low Vision Design

Nederlandssprekend wekker speciaal voor slechtzienden. Sprekende wekker met een zeer duidelijke, natuurlijk ingesproken stem. ...

€ 29,95 Meer informatie

Wekkers voor slechtzienden

Slechtzienden of blinden zien de tijd op de wekker niet of minder goed. In ons assortiment hebben wij speciale wekkers voor doven, slechtzienden en slechthorenden. Een van deze wekkers is een Nederlands sprekende wekker met zeer duidelijke, natuurlijke ingesproken stem die de tijd in spreektaal vermeldt. Ook kan op de sprekende wekker een alarmfunctie worden ingesteld en het volume worden aangepast. De toetsen op de sprekende wekker zijn extra groot. Tevens is er een wekker met blauwe verlichting en een donkere achtergrond. Hierdoor is de tijd duidelijker te zien voor slechtzienden. Deze wekker heeft eenvoudig bedienbare, grote toetsen aan de bovenzijde.

Een greep uit ons assortiment wekkers voor slechtzienden:

Wekkers voor slechthorenden

Slechthorenden of doven kunnen de wekker niet of minder goed horen. In ons assortiment hebben we verschillende wekkers met speciale verlichting en trilwekkers die het slechthorenden makkelijker maken. De wekkers voor slechthorenden en doven hebben een trilkussen waardoor men wakker wordt getrild. Ook beschikken sommige wekkers over een fel lichtsignaal. Een van deze speciale trilwekkers is op reisformaat gemaakt, dus dit is ideaal voor op vakantie.

Een greep uit ons assortiment wekkers voor slechthorenden en doven