Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Vrije tijd

Vrije tijd is iets wat we allemaal graag hebben. Gezellig met vrienden of familie spellen spelen of een flink stuk gaan fietsen. Soms zijn deze dingen niet meer zo vanzelfsprekend en heeft u wat extra hulp nodig. Dit is zeker niet erg, want hier hebben wij fijne hulpmiddelen voor. Denk hierbij aan speciale gezelschapsspellen, comfortabel fietszadeldekje, grote speelkaarten of speelkaartenhouder.

Anti-slip foam verdikkers

Anti-slip foam verdikkers voor het verdikken van balpennen en bestek. In diverse maten en kleuren.

€ 36,95 Meer informatie

Kaartenhouder

Laat u niet in uw kaarten kijken! Gebogen kaartenhouder gemaakt van beukenhout, zodat u de kaarten niet vast hoeft te houden. Kaartenhouder ...

v.a. € 10,95 Meer informatie

Kaartenhouder driehoekig 4 stuks

Kaartenhouder voor gemakkelijk vasthouden en rankschikken van kaartne

€ 6,95 Meer informatie

Kaartenhouder kunststof

Kunststof kaartenhouder voor speelkaarten

€ 12,95 Meer informatie

Kaartenhouder waaier per 2 stuks

Kaartenhouder die speelkaarten in natuurlijke waaiervormige stand houdt

€ 21,95 Meer informatie
1 2 3 4 5

Hulpmiddelen voor optimaal vermaak

Een kaartspel spelen met familie of vrienden is altijd leuk. Maar wat als u de speelkaarten niet meer goed kunt zien of vast kunt houden?  In ons assortiment hebben we verschillende hulpmiddelen voor kaartspellen die speciaal voor senioren of slechtzienden zijn. Een voorbeeld hiervan zijn de extra grote speelkaarten. Dit zijn speciale handzame speelkaarten met extra grote symbolen waardoor het lezen wordt vereenvoudigd. Deze grote speelkaarten zijn echter groot om vast te houden. Daarom is er ook een speciale speelkaartenhouder voor deze grote speelkaarten verkrijgbaar. Een ander te verkrijgen gezelschapsspel is “houten 3 op een rij”. Dit is een houten variant van het spel boter, kaas en eieren.

Houdt u meer van muziek? Voor het luisteren van muziek is er een speciale draadloze infrarood koptelefoon voor tv en stereo verkrijgbaar. Deze koptelefoon is zeer geschikt voor slechthorenden.
Ook is er een handig hulpmiddel dat u kan helpen bij het naaien. Dit is een apparaat met een dubbele draaddoorvoer. Hierdoor wordt de draad gemakkelijk door de naald gehaald, zelfs met slecht zicht of trillende handen. De naald kunt u in het in apparaat knippen.

Veiligheid bij roken

U rookt, alleen kunt u de sigaret niet meer makkelijk vasthouden of het wordt te gevaarlijk. Er is een speciale rokersrobot om zonder het gebruik van de handen te roken. Dit is een veilige manier om toch uw sigaret te roken. In de houder van de rokersrobot blijft de sigaret stevig zitten en aan de houder is een verzwaarde asbak gefixeerd. Een lange slang met mondstuk zorgt voor de rooktoevoer. Om nog veiliger te roken kunt u gebruik maken van een rokersschort van vlam en brandvertragende materiaal dat brandgaten in uw kleding en huid voorkomt. De rokersschort heeft een verstelbare hals sluiting.

Schrijf hulpmiddelen

Schrijven is iets wat u waarschijnlijk wekelijks of misschien wel dagelijks doet. Als dit moeizaam gaat zorgt dit voor enige frustratie. Om u een handje te helpen, biedt ons breed assortiment u mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan ergonomische pennen die zorgen voor een gebogen duimgreep en het voorkomen van overstrekken van de wijsvinger en drukpunten die ontstaan in de plooien van de duim. Dit zorgt ervoor dat u minder druk op de ergonomische pen hoeft uit te oefenen. Een andere mogelijkheid is een ringpen. In deze pen zit een opening waar de vinger in geplaatst kan worden, zodat er minder druk uitgeoefend hoeft te worden. Nog een andere optie is een penverdikker. Penverdikkers  zijn er in verschillende soorten: penverdikkers anti-slip, penverdikkers spons en gevormde penverdikkers. De penverdikkers zorgen voor een juiste positie van de vingers. U schrijft comfortabel en gecontroleerd.

Overige hulpmiddelen te gebruiken in de vrije tijd


Een boekje lezen in uw vrije tijd vindt u heerlijk. Het vasthouden van het boek is minder prettig. Met een speciale boekenhouder wordt u geheel ontlast. Het boek kan op de boekhouder geplaatst worden en u kunt lezen. De boekhouder is inklapbaar en het is mogelijk om de boekhouder te verstellen in 3 standen. Tijdens de warme lente- en zomerdagen is het ook heerlijk om de fiets op te stappen. Met een fietszadeldekje kunt u probleemloos een aantal kilometers afleggen. Het fietszadeldekje is gemaakt van drukverlagend Tempur materiaal voor optimaal comfort. Tot sluit zijn nog een aantal handige hulpmiddelen voor sleutels. Een daarvan is een sleutelhouder. Deze helpt u met het omdraaien van de sleutel in het slot. De grote greep die eraan zit vereenvoudigt de handeling. Een tweede hulpmiddel is een keyfinder. Als u een sleutel of ander voorwerp kwijt bent, vindt u dit snel en veilig terug met de keyfinder. U kunt tot 3 verschillende voorwerpen terugvinden door op de knop van de zender te drukken. De ontvangers die u aan de voorwerpen die u gemakkelijk verliest heeft gehangen geven een signaal af aan de zender.