Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Veiligheid

1 2 3

Bescherm uzelf bij een val

Voor iemand waarbij het valgevaar groot is, kan een Hipshield helpen. Een Hipshield biedt bescherming bij een val. De beschermer vangt de klap op na een val of botsing. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. De Hipshield is verkrijgbaar voor mannen en voor vrouwen.

Verlichting met bewegingssensoren

In de nacht een bezoekje brengen aan het toilet is niet handig zonder licht. Indien er geen lichtknop in de buurt is van het bed, kan er een nachtlampje met LED-verlichting en een bewegingssensor worden geplaatst. Bij beweging in het donker gaat het lampje automatisch aan. Op deze manier is er extra veiligheid in het donker. Het lampje heeft een zeer lange levensduur en is energiezuinig.

Een ander handig hulpmiddel is de oplaadbare automatische zaklamp. Dit is een zaklamp met een oriëntatie-functie. De lamp gaat automatisch aan bij een stroomonderbreking of stroomuitval. Met de oplaadbare automatische zaklamp is er dus altijd licht bij de hand.

Persoonlijk alarm

Een persoonlijk alarm geeft een veilig gevoel. Het Persoonlijk alarm Fysic is een persoonlijk alarm dat een luid alarmsignaal produceert dat afschrikt. Dit persoonlijke alarm kan gebruikt worden in noodsituaties. Door aan een koortje te trekken wordt het alarm geactiveerd. Het alarm heeft een ingebouwd zaklampje waardoor het ook te gebruiken is in het donker. Het alarm is compact, dus makkelijk om mee te nemen.

Veiligheid bij dwalen

Tevens hebben wij een anti-dwaalsensor in het assortiment. Het anti-dwaalpakket met ontvanger waarschuwt met licht en/of geluid wanneer de bewegingsdetector een beweging heeft waargenomen. Het bereik van de dwaalsensor is maximaal 50 meter. Het detectiebereik is maximaal 4 meter.