Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Telefonie

Houdt u de technologie van tegenwoordig niet meer bij? Of kunt u niet meer zo goed overweg met uw huidige telefoon? Om het u makkelijk te maken bieden wij verschillende telefoons aan speciaal voor senioren. Deze seniorentelefoons beschikken over onder andere grote toetsen met duidelijke cijfers, hogere beltonen en eenvoudige functies. Seniorentelefoons zijn er in diverse modellen met ieder zijn eigen unieke functies. Ook zijn er draadloze alarmknoppen met hals en polskoord waardoor familie gelijk wordt gealarmeerd als u op de knop drukt. Deze alarmknoppen zijn groot en gemakkelijk te bedienen.
1 2

Mobiele telefoon

U wilt er een dagje op uit of een lekker stukje gaan fietsen, maar ook bereikbaar zijn voor familie of vrienden. Er zijn speciale mobiele telefoons voor senioren. Deze mobiele seniorentelefoons beschikken over groot display, grote toetsen met duidelijke, grote cijfers en eenvoudige functies. Ook kan de beltoon op volume worden ingesteld. Dit is geschikt voor slechthorenden. Bij sommige seniorentelefoons is het mogelijk om de toetsen te verlichten. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een senioren gsm met camerafunctie.  Tevens is er een hoogwaardige  senioren mobiele telefoon met GPS voorziening die zeer eenvoudig in het gebruik is. Hierop zit een SOS knop die u in kunt drukken in nood. Vijf door u gekozen personen ontvangen een alarmbericht met uw locatie.

Een kleine greep uit ons assortiment senioren gsm's:

Vaste telefoon

Ook zijn er telefoons voor in huis speciaal voor senioren. Deze kunnen draadloos zijn en zijn makkelijk te bedienen. Denk hierbij aan grote toetsen met duidelijke cijfers of fototoetsen, hogere beltonen en gebruiksvriendelijke functies. Tevens is er ook een alarmtelefoon voor in huis verkrijgbaar. Bij deze alarmtelefoon zit een hals- en polskoord voor optimale veiligheid. Daarnaast zijn er seniorentelefoons met een extra bellampje en hoge beltoon voor slechthorenden. Er zijn echter ook telefoonversterkers verkrijgbaar voor een nog harder volume. Tevens is een seniorentelefoon met draadloze deurbel een optie.

Een kleine greep uit ons assortiment vaste seniorentelefoons: