Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Medicatie hulpmiddelen

Wanneer men veel medicijnen gebruikt op een dag, is het soms lastig om deze medicijnen uit elkaar te houden of om te controleren of de medicijnen zijn ingenomen of niet. Met een handig pillendoosje kunnen de medicijnen opgeborgen worden en per dag worden verdeeld. Op deze manier kan er nooit een medicijn vergeten worden. Er zijn verschillende pillendozen te verkrijgen. Voor slechtzienden is er een medicijndoos die de dagen met grote letters weergeeft, zodat men de medicijnen zelf in kan nemen. Ook zijn er medicijndozen met een alarm. Het alarm gaat af als er een medicijn genomen dient te worden. Zijn de medicijnen te groot of hoeft men maar een halve te nemen, kunnen deze vermalen worden met een pillenvergruizer. Veel tabletten zitten in een doordrukstrip. Als men het lastig vindt om de tabletten uit de strip te halen, kan men gebruik maken van een tabletuitdrukker.

Pillendoos 2 vakken met alarm

Compact formaat pillendoos met alarm. Voorzien van twee vakken om uw pillen in op te bergen. Pillendoos met alarm inclusief nekkoord en ...

€ 19,95 Meer informatie

Pillendoos 7 dagen - extra groot

Pillendoos per dag. Geschikt voor visuele gehandicapten en personen met een beperkte handigheid.

€ 2,95 Meer informatie

Pillendoos 7 dagen - normaal

Pillendoos met zeven opbergvakken voor dagelijkse medicatie. Dagaanduiding met letters en braille.

€ 5,95 Meer informatie

Pillensplijter

Met de pillensplijter kan men een tablet of pil eenvoudig in tweeën delen.

€ 3,95 Meer informatie

Pillentasje met 4 vakken

Het pillentasje met vier vakken is handig voor het opbergen van medicijnen.

€ 7,95 Meer informatie
1 2 3

Medicijndoos, oftewel pillendoos

Om de medicijnen op een handige manier te bewaren, kan er gebruik worden gemaakt van een pillendoos. De pillendoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn pillendoosjes waar de medicijnen kunnen worden bewaard per dag en zelfs per dagdeel. Hierdoor kan er op een gemakkelijkere manier gezien worden welke medicijnen er genomen dienen te worden. Ook zijn er medicijndozen met een alarm. Het alarm van de medicijndoos gaat af als er een medicijn genomen dient te worden. Hierdoor kan er nooit een medicijn vergeten worden. Tevens is er in ons assortiment een medicijnendoos 7 dagen te vinden met braille voor slechtzienden. Hier staan de dagen van de week met grote letters op de laatjes.

Een kleine greep uit ons assortiment medicatie hulpmiddelen:

Maak het medicijn klein

Indien een medicijn te groot is om door te slikken of als het kleiner gemaakt moet worden, kan men gebruik maken van een pillenvergruizer. Er zijn verschillende soorten medicijnvermalers. Denk hierbij aan pillensplijter, medicijn vernevelaar en pillenvergruizer.

Zonder moeite tablet uitdrukken

Veel pillen zitten in een doordrukstrip. De pillen dienen eruit gedrukt te worden. Indien dit niet lukt met de hand, kan men gebruik maken van een tabletuitdrukker. Met de tabletuitdrukker kunnen de tabletten met een hand uit een doordrukstrip worden gedrukt.