Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Medicatie hulpmiddelen

Wanneer men veel medicijnen gebruikt op een dag, is het soms lastig om deze medicijnen uit elkaar te houden of om te controleren of de medicijnen zijn ingenomen of niet. Met een handig pillendoosje kunnen de medicijnen opgeborgen worden en per dag worden verdeeld. Op deze manier kan er nooit een medicijn vergeten worden. Er zijn verschillende pillendozen te verkrijgen. Voor slechtzienden is er een medicijndoos die de dagen met grote letters weergeeft, zodat men de medicijnen zelf in kan nemen. Ook zijn er medicijndozen met een alarm. Het alarm gaat af als er een medicijn genomen dient te worden. Zijn de medicijnen te groot of hoeft men maar een halve te nemen, kunnen deze vermalen worden met een pillenvergruizer. Veel tabletten zitten in een doordrukstrip. Als men het lastig vindt om de tabletten uit de strip te halen, kan men gebruik maken van een tabletuitdrukker.

Anabox medicijnendoos voor 7 dagen

Medicijndoos met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft weer vijf vakken.

€ 19,95 Meer informatie

Druppelbril

Eenvoudg oog druppelen met de druppelbril. De bril is geschikt voor alle gangbare maten flesjes en pompjes.

€ 16,95 Meer informatie

Medicijnagenda

Vergeet uw medicijnen niet met de medicijnenagenda

€ 21,95 Meer informatie

Medicijnbox week

Hoogwaardige medicijnendoos voor de gehele week. De medicijnendoos is ingedeeld per dag en dagdeel.

€ 14,95 Meer informatie

Medicijnvermaler zakjes Silent Knight doos 1000 st

Plastic zakjes ten behoeve van medicijnvermaler Silent Knight. Per verpakking 1000 stuks. Exclusief medicijnvermaler Silent Knight.

€ 119,95 Meer informatie
1 2 3

Medicijndoos, oftewel pillendoos

Om de medicijnen op een handige manier te bewaren, kan er gebruik worden gemaakt van een pillendoos. De pillendoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn pillendoosjes waar de medicijnen kunnen worden bewaard per dag en zelfs per dagdeel. Hierdoor kan er op een gemakkelijkere manier gezien worden welke medicijnen er genomen dienen te worden. Ook zijn er medicijndozen met een alarm. Het alarm van de medicijndoos gaat af als er een medicijn genomen dient te worden. Hierdoor kan er nooit een medicijn vergeten worden. Tevens is er in ons assortiment een medicijnendoos 7 dagen te vinden met braille voor slechtzienden. Hier staan de dagen van de week met grote letters op de laatjes.

Een kleine greep uit ons assortiment medicatie hulpmiddelen:

Maak het medicijn klein

Indien een medicijn te groot is om door te slikken of als het kleiner gemaakt moet worden, kan men gebruik maken van een pillenvergruizer. Er zijn verschillende soorten medicijnvermalers. Denk hierbij aan pillensplijter, medicijn vernevelaar en pillenvergruizer.

Zonder moeite tablet uitdrukken

Veel pillen zitten in een doordrukstrip. De pillen dienen eruit gedrukt te worden. Indien dit niet lukt met de hand, kan men gebruik maken van een tabletuitdrukker. Met de tabletuitdrukker kunnen de tabletten met een hand uit een doordrukstrip worden gedrukt.