Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Loepen

Van de kleine lettertjes grote letters maken? Dit kan met een loeplamp! Een loeplamp is een handig optisch hulpmiddel dat gebruikt kan worden om kleine objecten of letters beter te bekijken. Voor slechtzienden of senioren is een loep zeer geschikt. Er zijn loepen voor het lezen van een boek, maar ook loepen met verlichting die kunnen worden gebruikt in het donker. Ons assortiment bevat verschillende soorten loeplampen. Dit zijn bladzijdeloepen, loepen op statief, loepen met verlichting, tafelloepen en oriëntatieverlichting.

Bladzijdenloep 1,7x

Deze bladzijdenloep op standaard vergroot 1,7 keer. Ideaal voor het lezen van een boek. De lens van de bladzijdenloep is geheel kantelbaar.

€ 52,95 Meer informatie

Handloep FL-14 met LED verlichting en 2,5x vergroting

Ideaal voor bij het lezen van een boek of krant, maar ook zeker te gebruiken voor andere activiteiten die extra goed zicht vereisen.

€ 9,95 Meer informatie

Handloep met licht Alecto

Een leeshulp voor binnen én buiten: dat is de kortste omschrijving voor de FL-10LED leesloep met LED-lamp. Ideaal voor bij het lezen van ...

€ 9,95 Meer informatie

Loeplamp tafelmodel FL-30TL

Tafel loeplamp met TL verlichting. Deze handige loeplamp vergroot 2,25 keer en heeft een glazen lens van 10 cm doorsnede.

€ 44,95 Meer informatie

Vergrootglas

Vergrootglas met ledverlichting voor beter zicht

€ 33,95 Meer informatie
1 2

Loeplampen

Als de lettertjes in een boek te klein zijn om te lezen, is het gebruik van een bladzijdeloep ideaal. De bladzijdeloep vergroot 1,7 keer. De lens van de bladzijdenloep is geheel kantelbaar. Ook is er een tafelloeplamp met TL verlichting. Deze handige loep met verlichting vergroot 2.25 keer en heeft een glazen lens van 10 cm doorsnede. Verder bevat ons assortiment een LED loeplamp vloermodel met 2,25 keer vergroting. Dankzij de loep met voetstatief blijft de lamp makkelijk staan. Deze loep met statief is geschikt voor zowel creatieve bezigheden als lezen.

Oriëntatieverlichting

Een toiletbezoek in de nacht is lastig in het donker. De lamp met oriëntatieverlichting heeft een ingebouwde bewegingssensor waardoor deze automatisch aangaat bij beweging in het donker. Daardoor is deze nachtlamp zeer geschikt voor gebruik onder het bed, in de gang, trap of hal.