Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Keuken hulpmiddelen

Willen beginnen met koken, maar vervolgens ontdekken dat het openen van dat ene potje of flesje niet meer zo eenvoudig is. De kleine handelingen in de keuken worden lastig door een beperking, ziekte of door de ouderdom. De keukenhulpmiddelen uit ons assortiment helpen een handje mee. Zo wordt een bezoekje aan de keuken een stuk aangenamer. De hulpmiddelen zijn geschikt voor reumapatiënten of iemand die iets minder kracht heeft in polsen, handen of vingers. Ons assortiment biedt verschillende keukenhulpmiddelen. Denk hierbij aan fles-, blik- en potopeners, slabhouders en anti-slip onderleggers.

Anti-slip net rol 30,5x183 zwart

Milieuvriendelijk en multifunctioneel anti-slip materiaal.

€ 12,95 Meer informatie

Anti-slip onderzetters blauw 9x9cm (4st)

Deze anti-slip onderzetters hechten zich aan de oppervlakte en zijn makkelijk verwijderbaar.

€ 11,95 Meer informatie

Anti-slip strip blauw

Anti slip strips voor een vaste grip

€ 4,95 Meer informatie

Blikopener

Blikopener met extra grote draaiknop voor een betere grip

€ 34,95 Meer informatie

Blikopener Squeeze eenhandig

De blikopener Squeeze is ideaal voor eenhandig gebruik.

€ 38,95 Meer informatie
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Flesopeners, blikopeners en potopeners

Is het openen van een fles, blik of pot niet meer zo gemakkelijk? Hier zijn verschillende oplossingen voor. Ons assortiment biedt een ruime keuze van hulpmiddelen. Is alleen een handige flesopener voldoende of heeft u liever een multifunctionele fles- en blikopener? De openers vragen allemaal om een eenvoudige handeling, zoals een knijp- of draaibeweging en sommige zijn uitgerust met anti-slipmateriaal zodat het openen nog gemakkelijker wordt. Is een knijp- of draaibeweging toch lastig voor u, dan biedt ons assortiment een automatische  opener die alleen maar op de fles/blik/pot hoeft te worden geplaatst. Met één druk op de knop is het in één seconden geopend. Al deze speciale openers zijn vooral geschikt voor reumapatiënten of mensen die minder kracht hebben in polsen, handen of vingers.

Een greep uit ons assortiment:

Slabben en slabhouders

Een slab dient voor het schoonhouden van kleding tijdens het eten of drinken. Ons assortiment bevat verschillende soorten slabben. De eerste mogelijkheid is een slab met drukknopsluiting. Deze heeft een waterdichte achterzijde van polyester en de voorzijde is van katoen. De slab opent en sluit in de nek door middel van drukknopen. Tevens is er een wasbare slab met verstelbare zak. Deze slab is aanpasbaar in drie maten.

De slabben, maar ook servetten kunnen met slabhouders op hun plaats gehouden worden. Hiervoor zijn meerdere opties. Het is mogelijk om twee roestwerende knijpers die zijn verbonden door een nylon koord te gebruiken. Een ander optie is een slabhouder met nylon koord en metalen clipjes of een slabhouder met metalen koord en clips te gebruiken.

Anti-slip onderzetters en placemats

Anti-slip voorkomt het verschuiven van bekers, snijplanken en borden Hierbij kunt u denken aan placemats en onderzetters. Beiden kunnen eenvoudig verwijderd worden en laten geen residu achter. Verder zijn anti-slip onderzetters en placemats makkelijk schoon te maken met water en zeep.