Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Kalenderklokken

Op een kalenderklok ziet men in één oogopslag wat de datum en actuele tijd is. Het is een klok met dag en datum. De praktijk laat zien dat men zich veiliger en rustiger voelt naarmate er een besef is van de datum én de tijd. De kalenderklok geeft deze datum en tijd op een overzichtelijke manier naast elkaar weer. De kalenderklok biedt een oplossing in een huishouden waar men slechtziend is of lijdt aan geheugenverlies. Ook is de kalenderklok effectief in een wachtruimte of collectieve ruimte, zoals ziekenhuizen of scholen. Ons assortiment bevat verschillende kalenderklokken. Denk hierbij aan analoge of radiografische klokken, kleine en grote klokken en radiografische klokken die de temperatuur weergeven.

Kalenderklok Met Analoge Tijd BQ-12A Zwart

Zwarte analoge klok met witte opdruk. De dag, datum en maand worden automatisch middels valcijfers en letter weergegeven. Nederlandse ...

€ 189,95 Meer informatie

Kalenderklok met analoge tijd BQ-38 zwart

Tafelmodel kalenderklok. Zeer geschikt voor mensen die minder goed zien. Zwarte kalenderklok met duidelijke weergave van dag, datum en tijd.

€ 154,95 Meer informatie

Radiografisch Klok met temperatuur XL

Grote radiografische klok met tijdsweergave en temperatuurweergave

€ 116,95 Meer informatie

Radiografische klok met temperatuurweergave

Bijzonder overzichtelijke radiografische klok met temperatuurweergave. Weekdag in 7 verschillende talen. Volledige datumweergave. Ideale ...

€ 52,95 Meer informatie

Wekkerradio

De wekker met 3 cm hoge blauw verlichte cijfers is zeer geschikt voor slechtzienden.

€ 39,95 Meer informatie

Kalenderklok met analoge tijd

De kalenderklokken met analoge tijd geven een handige en duidelijke weergave van tijd, dag, datum, maand en jaar in de Nederlandse taal. Ons assortiment bevat één witte en twee zwarte kalenderklokken met analoge tijd. Deze klokken zijn voorzien van grote valcijfers en letters. De kalenderklokken zijn op een eenvoudige manier in te stellen en ze houden rekening met de aantal dagen van de maand. De klokken zijn geschikt als bureau- en wandmodel. Omdat de kalenderklokken een grote wijzerplaat met grote letters en cijfers hebben, zijn deze zeer geschikt voor senioren, dementerenden en slechtzienden.

Een greep uit ons assortiment:

 

Radiografische kalenderklok

De radiografische kalenderklok geeft de tijd weer in cijfers. Tevens geeft deze bijzondere kalenderklok een weergave van de temperatuur. De radiografische kalenderklok is ontzettend overzichtelijk. De weekdag is in te stellen in zeven verschillende talen. De datum wordt volledig weergeven. Ook deze radiografische klok is geschikt voor senioren, dementerenden en slechtzienden. De radiografische kalenderklok heeft een stijlvol wit design en kan als bureau- of wandmodel gebruikt worden.