Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Huishoudelijke hulpmiddelen

Een huishouding kost vaak veel inspanning en tijd. De activiteiten bestaan uit afwassen, was ophangen en schoonmaken. Al deze huishoudelijke taken kosten nog meer moeite op het moment dat u ziek bent, of gewoon een dagje ouder bent. Gelukkig zijn er praktische hulpmiddelen die de huishoudelijke taken een stuk aangenamer maken. Denk aan grote wasknijpers, grijpstok, keuken opstapje of tube uitknijper. Al deze kleine huishoudelijke hulpmiddelen zorgen ervoor dat u zelfstandig en veilig de huishoudelijke taken kunt uitvoeren.

Anti-slip Mat Rechthoekig Rood

Anti-slip mat rood. Hecht zich aan de oppervlakte maar kan gemakkelijk worden verwijderd

€ 24,95 Meer informatie

Grijpstok Hand Grip 81 cm

Lichtgewicht grijpstok met voorgevormde handgreep. Speciaal voor personen met beperkte grijpkracht.

€ 21,95 Meer informatie

Grijpstok helping hand Nicky 76 cm

Grijpstok met magneet voor dagelijks gebruik bij het oprapen of vastpakken van kleine voorwerpen.

€ 11,95 Meer informatie

Handwerkschaar

handige kleine schaar voor makkelijk en comfortabel gebruik

€ 12,95 Meer informatie

Handwringer spoelbak

Met de handwringer zonder inspanning werkdoekjes uitwringen.

€ 45,95 Meer informatie
1 2 3

Medicura biedt een groot assortiment huishoudelijke hulpmiddelen die uw huishouden een stuk aangenamer maken. Er zijn praktische schoonmaak hulpmiddelen die u een handje helpen bij het schoonmaken.

Doekjes uitwringen zonder inspanning

Een hulpmiddel dat niet mag ontbreken in uw huishouding is een doekjes wringer.
Met een doekjes wringer wringt u zonder veel inspanning allerlei doekjes uit. Een wringer is zeer handig voor mensen die verminderde kracht hebben in hun handen. Er zijn verschillende modellen wringers. De emmer wringer is makkelijk te verplaatsen en heeft voldoende spoelruimte. De wringer is afneembaar van de emmer. Er zijn 2 type emmer wringers: emmer wringer rechtshandig en emmer wringer linkshandig. Naast een emmer wringer is er nog een handige handwringer. Deze handwringer kunt u bevestigen in de spoelbak. De handwringer is makkelijk in gebruik: stop een nat doekje in de buis en druk met de stamper het water eruit.

Handige kleine hulpmiddelen in de huishouding

Om u een handje te helpen zijn er grijpstokken. De grijpstok Helping Hand is een perfect huishoudelijk hulpmiddelen. Op afstand kunt u zonder te bukken of te strekken kranten, pennen of afstandsbediening pakken. Een Helping Hand grijpstok voorkomt vallen en extra inspanning. Heeft u al eens gedacht aan een tube uitknijper? Een tube uitknijper is een ideaal hulpmiddel als u beperkte kracht heeft in uw handen. Met behulp van een tube uitknijper kunt u op een eenvoudige en met minimale kracht tubes uitknijpen.

Een keuken opstapje mag niet ontbreken in de huishouding. Vaak staat net dat ene schaaltje of de keukenmachine die u nodig heeft iets te hoog in het keukenkastje. Een keuken opstapje is de uitkomst! Een opstapje is niet alleen handig bij het pakken van spullen, maar ook voor het schoonmaken van ramen of keukenkastjes. Een stevig keuken opstapje met antislip plateau en doppen mag in ieder geval niet ontbreken in uw huishouding.

Zoals u leest zijn er genoeg handige huishoudelijke hulpmiddelen, die uw huishouding ene stuk aangenamer en veiliger maken.  Nog niet gevonden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag!