Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Drinken

De handelingen die men uitvoert wanneer met drinkt zijn zo vanzelfsprekend, dat men pas denkt aan drink hulpmiddelen als deze handelingen worden beperkt. Drinkbekers zijn een ideale uitkomst na bijvoorbeeld een operatie of ongeval, of als men een dagje ouder wordt. Een veel voorkomend probleem bij het drinken is de achterwaartse buiging van de nek of het hoofd. Gelukkig zijn er handige adl hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een beker met neusuitsparing, bekerhouder, drinkbeker met rietje of beker met deksel. Deze drinkbekers zorgen ervoor dat u zelfstandig kunt blijven drinken zonder te morsen. Ons assortiment bestaat uit drinkbekers voor ouderen en kinderen.

Beker met 2 handgrepen Caring mug

Transparante drinkbeker met twee handgrepen.

€ 29,95 Meer informatie

Beker met neusuitsparing blauw

Beker met neusuitsparing is ideaal voor mensen die het hoofd en nek slechts beperkt kunnen bewegen door bijvoorbeeld een gewrichtsonsteking ...

€ 5,95 Meer informatie

Beker standaard

Transparante beker met twee handvaten.

€ 23,95 Meer informatie

Bekerhouder met 2 handvatten

De bekerhouder heeft twee grote handvatten die het mogelijk maken de beker in juiste positie te houden bij het drinken. Diverse bekers en ...

€ 7,95 Meer informatie

Deksel met temperatuurindicatie t.b.v. ribbelbeker

De deksel met temperatuurindicatie is speciaal ontworpen voor de ribbelbeker Sure Grip. De kleur verandert zodra de vloeistof in de beker ...

€ 8,50 Meer informatie
1 2 3 4 5

Beker met neusuitsparing

Een beker met neusuitsparing is een oplossing als u problemen heeft om het hoofd of nek achterwaarts te buigen. De drinkbeker met neusuitsparing zorgt ervoor dat u met minimale inspanning van de schouders, nek of hoofd gemakkelijk kunt drinken. Tevens is een beker met neusuitsparing geschikt voor mensen met een whiplash of halskraag.  

Drinkbeker HandyCup

Drinkbeker HandyCup is ook een oplossing voor mensen die problemen hebben met het hoofd naar achteren te kantelen. Met de drinkbeker HandyCup kan men drinken zonder het hoofd naar achteren te kantelen.  De drinkbeker Handy Cup  heeft grote handvatten, schuine rand en deksel. De HandyCups zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. De drinkbekers zijn transparant waardoor men kan zien hoeveel vloeistof er nog in de beker zit. Deksel voor de drinkbeker is los verkrijgbaar.

Beker Novo Cup (drinkbeker Dasia)

Mensen die genoodzaakt zijn om in een liggen positie te drinken, is een Beker Novo Cup, oftewel drinkbeker Dasia, een mogelijkheid.  De drinkbeker Novo Cup met tuit geeft de mogelijkheid om te drinken in een liggende positie zonder te morsen. Met deze drinkbeker houdt u de controle over het drinktempo.  Hoe kleiner de opening van de tuit is, hoe beter men de in te nemen hoeveelheid vloeistof kan doseren.

Kleurrijke ribbelbekers

In ons assortiment vindt u kleurrijke ribbel drinkbekers. Deze ribbelbekers hebben diepe grieven, waardoor de beker comfortabel in de hand ligt en niet weg kan glijden. Deksel met tuit en los handvat voor de ribbel drinkbeker is los verkrijgbaar. Ideale drinkbeker voor ouderen en kinderen.

Accessoires drinkbekers

Naast allerlei  type drinkbekers: beker met neusuitsparing, drinkbekers met deksel, drinkbekers met rietje, drinkbeker met tuit en ribbelbekers, zijn er diverse accessoires voor drinkbekers verkrijgbaar. Enkele accessoires zijn: losse deksel, deksel met tuit, rietjes met terugloopbeveiliging en bekerhouder. Wilt u graag zelfstandig drinken of drinken zonder te morsen? Gelukkig heeft Medicura online een uitgebreid assortiment aan drinkbekers voor ouderen en kinderen.