Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Aan & uitkleed hulpmiddelen

U woont zelfstandig, maar u merkt dat u hulp nodig heeft bij het aan- en uitkleden. Of u heeft moeite met steunkousen aantrekken. De hulpmiddelen voor aan- en uitkleden maken dit dagelijks een stuk eenvoudiger en veiliger. Ook de hulpmiddelen voor steunkousen maken het aantrekken en uittrekken van elastische steunkousen een stuk eenvoudiger. Het brede assortiment aan- en uitkleed hulpmiddelen bestaat onder andere uit een aankleedstok, aantrekhandschoen, Easy slides, Doff n’Donner, knopenhaak, schoenlepel, elastische schoenveters en sokaantrekker.

Aankleedstok 46 cm

De aankleedstok is een handig hulpmiddel bij het aan- en uitkleden.

€ 7,95 Meer informatie

Aantrekhandschoenen Sigvaris

Sigvaris rubberen aantrekhandschoenen voor het aan- en uittrekken van elastische kousen en panty's.

€ 4,95 Meer informatie

Aantrekhulp steunkousen

Gemakkelijk uw steunkousen aan en uit trekken

€ 49,95 Meer informatie

Bauerfeind aantrekhandschoenen

Handschoen voor het makkelijk aantrekken van steunkousen. De grip op de rubberen handschoen maakt dat de kousen makkelijker verdeeld ...

€ 6,95 Meer informatie

Bra-Angel

Hulp bij het aantrekken van uw beha

€ 41,95 Meer informatie
1 2 3 4 5 6 7

Easy Slide voor iedere type steunkous

Bij Medicura heeft u een grote keuze uit aantrekhulpen voor steunkousen en sokken.  Er zijn diverse aantrek hulpmiddelen voor elastische steunkousen. Het aantrekhulp steunkousen dat geschikt is voor u, is onder andere afhankelijk welke type elastische kous u draagt. Zoekt u een aantrekhulp voor een  elastische kous met gesloten teen, open teen of voor zowel een gesloten als open teen? Voor elke type elastische kous is er een geschikt aantrekhulpmiddel. De easy slide is een veel gebruikt aantrekhulp steunkousen. U heeft de keuze uit Easy-off, Magnide en Easy+ Easy-Slide. Bij Medicura is de Easy Slide zowel online als in onze Medicura Zorgwinkels verkrijgbaar.

Doff n'Donner revolutionair aantrekhulp

De Doff n’Donner is een nieuw revolutionair hulpmiddel om elastische kousen aan te trekken en uit te trekken. Het is een soort van waterzak waardoor u snel en eenvoudig de elastische kous afrolt en oprolt. De Doff n’Donner is geschikt voor alle typen elastische kousen en drukklassen. Bij de Doff n’Donner wordt gebruik gemaakt van de techniek rollen en duwen in plaats van trekken. Deze techniek is een stuk eenvoudiger uit te voeren en bespaart veel tijd en kracht. Kortom, de Doff’n Donner is op dit moment hét aantrekhulpmiddel van elastische kousen. De Doff n’Donner kunt u online bestellen, of in één van onze Medicura Zorgwinkels.

Voor de Doff n’Donner is een aparte cone (stok) verkrijgbaar. De cone is een extra hulpmiddel om steunkousen comfortabel af te rollen. Voor gebruik van het aantrekhulp Doff n’Donner dient eerst de steunkous gerold te worden. De cone voor Doff n’Donner kunt u online bestellen, of in één van onze Medicura Zorgwinkels.

Aantrekhandschoenen Bauerfeind

De Bauerfeind is een handschoen voor het makkelijk aantrekken van steunkousen. De grip op de rubberen handschoen maakt dat de kousen makkelijker verdeeld worden over de benen. De handschoen beschermt daarnaast de kous tegen schade. De Bauerfeind aantrekhulp is online verkrijgbaar in diverse maten.

Eenvoudig aan- en uitkleden met handige hulpmiddelen

Naast een uitgebreid assortiment aan aantrekhulpen van steunkousen, biedt Medicura een ruim aanbod aan hulpmiddelen die te gebruiken zijn bij aankleden en uitkleden. Met handige hulpmiddelen kunt u zelfstandig veterschoenen aantrekken, schoenen aan- en uit trekken en het vastmaken of losmaken van knopen. Wat dacht u van elastische schoenveters, knopenhaak of aankleedstok. Met behulp van elastische schoenveters kunt u zelfstandig veterschoenen aantrekken zonder te hoeven bukken. Een aankleedstok vergroot de reikwijdte die nodig is bij het aankleden. De aankleedstok is gebruiken bij het aan- en uittrekken van jassen, sokken en broeken. Naast deze aan- en uittrekhulpmiddelen is er ook nog een specifiek hulpmiddelen voor het aantrekken van sokken of kousen. De sokaantrekker is van flexibel materiaal zodat de vorm zich aanpast aan uw voet. Met een sokaantrekker kunt u eenvoudig en zonder inspanning sokken aantrekken. De Easy Pull sokaantrekker heeft aantrekbanden zodat u zich niet hoeft te bukken.

Kortom, Medicura heeft een ruim assortiment aan handige aankleed en uitkleed hulpmiddelen.
Wilt u liever een Medicura Zorgwinkel bezoeken, kom dan gerust langs en wij helpen u graag!