Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Braces

Braces zijn de ideale ondersteuning tijdens beweging. Braces zijn te gebruiken voor preventief, revaliderend en ondersteunend gebruik. Wat is het verschil tussen een brace en bandage? Een brace oefent van buitenaf een normale druk tot sterke druk uit op een gewricht. Een brace is geschikt voor het stabiliseren van een gewricht. Om het gewricht te ondersteunen en stabiliseren is het mogelijk dat de brace harde kunststof of metalen onderdelen bevatten. Aan de hand van een klittenband is de druk op het gewricht naar wens aan te passen.

Duimbrace Neo G

De Neo G Duimbrace is bedoeld om de duim comfort te bieden en de duim ondersteuning te geven.

€ 29,95 Meer informatie

Elleboogbrace NEO G

De Elleboogbrace NEO G biedt compressie en opwarming van gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheidte beperken. Iedere gebruiker kan ...

€ 31,95 Meer informatie

Elleboogbrace Push Med

Elleboogbrace Push Med van hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Voorzien van instelbare extensiebeperking voor gewricht. Hierdoor wordt ...

€ 98,95 Meer informatie

Elleboogbrace Push Med Epi

Verminder pijnklachten bij tennis- of golferselleboog. De drukpelotte zorgt voor gerichte druk waardoor de aanhechting van deze spieren op ...

€ 44,95 Meer informatie

Enkelbrace NEO G

De Enkelbrace NEO G is ontwikkelt voor normale bescherming, ondersteuning en compressie.

€ 31,95 Meer informatie
1 2 3 4 5 6 7 8

Breed aanbod braces

Het assortiment braces bestaat uit diverse soorten braces, waaronder sportbraces. Wij bieden onder andere een polsbrace, kniebrace, enkelbrace, duimbrace, nekkraag en schouderbrace aan.  Het assortiment  bestaat uit de kwalitatieve merken Push Braces, Push Med Braces en PSB Braces. Kortom, een breed assortiment braces om iedere klacht te verlichten.

Polsbrace

De pols de meest gebruikte gewrichten bij alle dagelijkse handelingen.
Een polsbrace geeft verlichting bij klachten en maakt het uitvoeren van dagelijkse handelingen minder pijnlijk. De comfortabele polsbraces zijn in diverse uitvoeringen, maten en soorten verkrijgbaar.

Elleboogbrace

De elleboog is een veelgebruikt gewricht. Wanneer u last heeft van een ontsteking of irritatie kan een elleboogbrace een uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een tennisarm brace ter preventie of behandeling. Onze elleboogbrace biedt ondersteuning en verlichting van het gewricht.

Kniebrace

Een kniebrace  biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Een kniebrace is de ideale uitkomst bij onder andere artrose,  artritis,  ontstekingen en meniscus. Een knie sportbrace is uitermate geschikt voor tijdens het sporten.