Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Bewegen

Bewegen is belangrijk voor een gezond en actief leven. Een half uur per dag bewegen heeft al een positief effect op uw gezondheid. Beweging verkleint de kans op hart- en vaatziekten, maar heeft ook een positief effect op uw spijsvertering en gewicht. De producten van Medicura kunnen uw gezondheid ondersteunen, waardoor u zich vitaal en fit blijft voelen.
€ 3,95

Anti-stress bal

Anti-stressbal, geschikt voor hand- en vingeroefeningen. Zorgt voor een ontspannende werking en het verbeteren van de circulatie en ...

Meer informatie
Bandages 5 producten

Bandages

Bandages geven ondersteuning aan het lichaamsdeel waar dit nodig is. Dit ter behandeling van klachten of preventie.

Bekijk producten
Braces 36 producten

Braces

Ruim assortiment braces voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik. Ideale ondersteuning tijdens beweging.

Bekijk producten
Fitness apparatuur 3 producten

Fitness apparatuur

Blijf in beweging met deze cardio en fitness apparatuur. Binnenshuis bewegen met hometrainers en fietstrainers.

Bekijk producten
Oefening & therapie 12 producten

Oefening & therapie

Blijf in beweging. Een hometrainer, oefenbal en oefenballetjes dragen bij aan een gezond en actief leven.

Bekijk producten
Overig orthopedisch 12 producten

Overig orthopedisch

Bekijk overige orthopedische hulpmiddelen waaronder diabetessokken, hielzooltjes en mitella.

Bekijk producten

Medicura stimuleert beweging bij jongeren en ouderen door een groot aanbod aan bewegingshulpmiddelen aan te bieden. Voor sommige mensen is het niet meer mogelijk om buitenshuis in beweging te zijn. Denk maar aan ziekte, ongeluk of gewoon een dagje ouder.

Een hometrainer is een ideaal hulpmiddel om in beweging te blijven. De hometrainer kan binnenshuis gebruikt worden. Een hometrainer van Kettler is naar ieders wens instelbaar. Een hometrainer is verkrijgbaar van eenvoudige tot luxe modellen. Een ander praktisch fitnessapparaat voor een lichte bewegingstraining is een fietstrainer en elektrische mobiliteitstrainer. Zittend vanuit de stoel kunt u trapbewegingen maken. Train uw bovenlichaamspieren met een armtrainer. Voor weerstandtraining van hand, vingers en onderarm zijn er kleine oefenballetjes verkrijgbaar. Een grote oefenbal is geschikt voor oefeningen voor de rugspieren en bekkenbodemtraining, of voor een training balanceren. Er zijn vele hulpmiddelen die binnen de productgroep ‘bewegen’ valt. Naast de bovenstaande benoemde hulpmiddelen biedt Medicura ook hielzooltjes, compressie sokken, diabetes sokken, mitella’s, handkegel kussentje en vinger contactuurkussen. Medicura biedt een groot assortiment aan braces en bandages voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik.

Kortom, Medicura heeft een groot aanbod aan hulpmiddelen die allemaal te maken hebben met bewegen. In deze categorie zijn de volgende productgroepen te vinden: oefening & therapie, bandages & braces en overige orthopedische ondersteuning.