Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Levering

Levertijden

Medicura beschikt over een groot assortiment en ruime voorraad. De levertijd van artikelen die voorradig zijn is 2 tot 4 werkdagen, zodra wij de betaling hebben mogen ontvangen. Mocht het artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan nemen wij contact met u hierover op.

Verzending

Bestelde artikelen worden verstuurd per post. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van uw bestelling betaalt u verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 30,- zijn de verzendkosten €5,95. Als Medicura uw bestelling in meerdere keren levert, om welke reden dan ook, betalen wij uiteraard de extra verzendkosten.

Bij bestellingen boven €30,- is de verzending kosteloos. Bij afronding van uw bestelling kunt u uw gewenste afleveradres invoeren. Mocht u uw bestelling op een ander adres willen laten bezorgen dan uw eigen adres, dan kunt u dit aangeven in het bestelproces.

Mocht u graag de bestelling door onze chauffeur thuisbezorgd willen hebben, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat er extra transportkosten geteld kunnen worden.

Bestelling kosteloos ophalen

Het is mogelijk om uw bestelling kosteloos op te halen in één van onze zorgwinkels.Hiermee bespaart u de verzendkosten. Bekijk hier uw dichtstbijzijnde Medicura Zorgwinkel.

Vertraging levering

Indien door overmacht het ons niet lukt om uw bestelling te verzenden binnen 3 werkdagen, dan zullen wij u hierover op de hoogte brengen via e-mail of telefonisch. Als Medicura uw bestelling in meerdere keren levert, om welke reden dan ook, betalen wij uiteraard de extra verzendkosten.

Levering buiten Nederland

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.