Klantenservice

Vragen? Bel ons op
088 007 11 00
Of laat ons u bellen.

Bedankt! U wordt z.s.m. door een van onze medewerkers teruggebeld.

Betalen

De vermelde prijzen op de webshop zijn inclusief BTW.

Betaalmethode particulieren bestellingen

  • IDEAL

Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. U kunt direct tijdens het bestelproces betalen via het online betaalsysteem van uw eigen bank. Dit is een veilige betaalmethode. Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging per e-mail.
 

  • Achteraf betalen

Een bestelling plaatsen op rekening is mogelijk tot een aankoopbedrag van €150,-. Bij een aankoopbedrag boven €150,- is alleen de betaalmethode IDEAL mogelijk.

Kiest u voor 'achteraf betalen', dan ontvangt u binnen enkele dagen een factuur per post. De factuur en bestelling worden apart per post verstuurd. De betalingstermijn is 14 dagen.

Betaalmethode zakelijke bestellingen

Speciaal voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om een bestelling op rekening te plaatsen. De factuur wordt per post verstuurd naar het opgegeven factuuradres. Houdt bij het invullen van de gegevens er gelieve rekening mee dat de meeste bedrijven een officieel factuuradres en/of inkoopafdeling hanteren.

Zakelijke hulpmiddelen partner
Medicura is partner van diverse zorgorganisaties. Mochten er overeengekomen afspraken van toepassing zijn op uw bestelling, dan zullen wij u hierover op de hoogte brengen.

Vragen over uw betaling?

Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 tot 17.00uur. Of stuur een e-mail naar webshop@medicura.nl.